Pepflow - A music rights company Pepflow - A music rights company

Volg ons op:
Business Management

Pepflow B.V. kan op basis van consultancy een veelvoud ‘op maat gesneden’ werkzaamheden aanbieden. Dit kan bestaan uit ondersteuning bij het beheren van je muziekrechten, maar ook op basis van algemene zakelijke of artistieke adviezen. Wij adviseren aan individuen of bedrijven binnen de entertainment-branche, zoals bijvoorbeeld auteurs (componisten/tekstdichters), artiesten, producers, managers, labels, muziekuitgeverijen (publishers), etc.

 

Het is onze taak om onze cliënten de ultieme begeleiding te bieden bij het (door)bouwen van hun carrières en plannen en daarbij alle zakelijke- en financiële aspecten te ondersteunen. Dit gebeurt op basis van ‘Business Management’. Hierbij bieden we ondersteuning op het vlak van o.a. labels/artiesten, auteurs- en uitgavenrechten en naburige rechten. Daarnaast kunnen we tevens namens jou de deal- en contractonderhandelingen met diverse partijen voeren. Indien gewenst bieden we ook algemene contractuele (legal) support binnen de verschillende segmenten van de muziekindustrie. Bijvoorbeeld een eerste beoordeling van je contracten (een zogenaamde ‘eerste screening’).

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies. Op basis van je specifieke behoeften stellen we graag een ‘op maat gesneden’ pakket voor je samen.