Pepflow - A music rights company Pepflow - A music rights company

Volg ons op:
Over ons

Pepflow B.V. is opgericht door Frank Bruens, die op basis van ruim 25 jaar professionele ervaring, de drijfveer achter deze onderneming vormt. Bruens bekleedde daarbij diverse management- en directiefuncties binnen enkele zeer vooraanstaande (internationale) ondernemingen.

 

In de Benelux was Bruens in zowel creatieve, als ook operationele functies actief. Voor het multimedia concern Bertelsmann werkte hij als algemeen directeur voor hun muziekdivisies (respectievelijk: BMG Music Publishing, het latere BMG Rights Management en aansluitend BMG Talpa Music). Voor die tijd was hij tevens werkzaam voor independent bedrijven als Dureco en Strengholt (destijds coöperatief met het Amerikaanse Warner/Chappell Music).

 

Bruens was eindverantwoordelijk voor de exploitatie en management van de internationale muziekrechten van eerdergenoemde partijen. Daarnaast was hij nauw betrokken bij tal van succesvolle lokale auteurs en/of artiesten, zoals: 2 Brothers On The 4th Floor, Twenty 4 Seven, Total Touch, Kane, Nick & Simon, Within Temptation, Yellow Claw, Afrojack en Mr. Probz. Zijn meest recente successen reiken van Martijn Konijnburg (Kygo’s “Firestone”), Matt Simons (“With You” en Catch & Release”) tot Diggy Dex’s top 10 hit “Treur Niet (Ode Aan Het Leven)”.

 

Bruens heeft ook invulling gegeven aan enkele vooraanstaande bestuursfuncties voor onder andere Buma/Stemra en Buma Cultuur (voorheen Stichting Conamus).

 

Pepflow B.V. richt zich op het beheer van muziekrechten en de begeleiding (business management) van talentvolle makers van muziek en/of gebruikers ervan.